Softbinator

Connect with Facebook
Events

Kaufland România și LSRS îți aduc mai aproape educația din străinătate
0
Points

by Alexandra Bratu

Salut! Ți-am pregătit o surpriză!

În cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Kaufland România au anunțat demararea unei serii de proiecte dedicate comunității de studenți români din diaspora. Astfel, Kaufland România se alătură eforturilor LSRS urmărind două obiective strategice esențiale: încurajarea și informarea cu privire la oportunitățile de studiu în străinătate și, mai ales, încurajarea şi facilitarea întoarcerii acasă sau spre casă a celor mai buni studenți români din diaspora.

În acest sens, primul demers comun îl reprezintă demararea proiectului Fondul Educațional Românesc (FER), prin care ne propunem să oferim burse de studiu celor mai buni studenți români ce își doresc să studieze la universități de prestigiu din spațiul german.

Practic, ne propunem să oferim accesul la o educație de calitate prin suplimentarea bursei de studiu acordată de universități, cu scopul de a extinde orizontul de cunoaștere și experiență internațională la care pot avea acces tinerii din România, la universități de renume din Germania, Austria sau Elveția.

Ce îţi oferim?

Ce căutăm?

Ce trebuie să faci?

Cum se desfăşoară procesul de selecţie?

Sie sind bereit für die Herausforderung?

Împreună, Recunoaştem Excelenţa!

Disqus Debug thread_id: 4805201481