Softbinator

Connect with Facebook
Events

Vino alături de comunitatea profesioniștilor în tehnologie la How to Web Conference 2015
10
Points

by Eek

Vino să cunoști profesioniști de excepție din regiune, să asculți studii de caz și bune practici și să te conectezi la ecosistemul antreprenoriatului în tehnologie la nivel global! Toate acestea și multe altele pe 26 & 27 noiembrie, la ediția cu numărul 6 a How to Web, cea mai importantă conferință despre inovație în tehnologie și antreprenoriat din Europa de Sud-Est. Ești fondatorul unui startup tech cu potențial disruptiv la nivel global? Atunci aplică la Startup Spotlight, competiție și program de mentorat cu premii în valoare totală de 20.000 USD!

De ce să participi? 

How to Web Conference 2015 te aduce împreună cu peste 1000 de fondatori de startup-uri, product manageri, programatori, designeri, specialiști în marketing și lideri de comunități din Europa Centrală și de Est. Pe lângă conținutul de foarte bună calitate, care include studii de caz și discursuri practice, vei beneficia de oportunități de networking excelente cu actori importanți din industria de tech, vei descoperi tendințele actuale din industrie și vei avea o experiență unică.

Învață bune practici de la antreprenori și profesioniști cunoscuți la nivel global!

Pe scena principală a How to Web vor urca antreprenori consacrați și profesioniști cunoscuți la nivel global care vor împărtăși bune practici, vor prezenta studii de caz și vor aborda teme precum lansarea de produse cu potențial, metrici de produs, product marketing, content marketing, creșterea ratelor de conversie prin growth hacking, sau formarea și managementul echipelor.

Printre invitații pe care îi vei întâlni anul acesta la conferință se numără:

Și mulți alții! Lista completă a invitaților este disponibilă online pe site-ul conferinței.

Pe scena secundară a conferinței intri în lumea startup-urilor și afli mai multe despre obținerea de investiții de tip angel și/sau fonduri de venture capital, cum gestionezi relația cu investitorii înainte și după investiție, evaluarea unui startup sau experiența într-un program de accelerare. În plus, liderii comunităților locale vor modera o serie de paneluri cu profesioniști din regiune.

Networking la cel mai înalt nivel

Ia legătura cu invitații speciali și ceilalți participanți, stabilește întâlniri și vezi cu ce persoane poți discuta, în funcție de interesele tale. Toate acestea folosind How to Web Meet, aplicația mobilă dezvoltată de echipa mReady special pentru conferință. În plus, ești invitat să  te alături sesiunilor de Q&A și “Ask the expert” care vor fi organizate în cele două networking lounges pe toată durata conferinței. Oportunitățile de networking continuă și după finalul conferinței, la cocktail-urile, evenimentele și petrecerile cu circuit închis pe care echipa How to Web le-a pregătit pentru tine!

Descoperă tendințele actuale & modul în care tehnologia schimbă lumea

Pasionat de gadget-uri și hardware? Vizitează zona de gadget expo să vezi ce e nou în lumea Internet of Things și să testezi aparate care folosesc inteligența artificială. Vino la “Gadget Showcase” ca să asiști la o demonstrație live a modului în care funcționează o parte dintre aceste produse.

Oportunități pentru startup-uri la Startup Spotlight

Startup early stage în căutare de oportunități? Ești în locul potrivit! Aplică acum la Startup Spotlight și, dacă te numeri printre cei 32 de finaliști, vei beneficia de sesiuni de mentorat adaptate nevoilor tale și vei intra în cursa pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului. Participarea este gratuită, iar tot ce trebuie să faci este să aplici până vineri, 30 octombrie, pe site-ul programului.

Bilete Very Early Bird disponibile de astăzi!

Te așteptăm pe 26 & 27 Noiembrie la How to Web Conference 2015, locul de întâlnire al comunității profesioniștilor în tehnologie din regiune! Evenimentul va avea loc la Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, iar biletele de tip Very Early Bird sunt disponibile până miercuri, 21 octombrie, pe site-ul evenimentului.

How to Web Conference 2015 este un eveniment organizat în colaborare cu Telekom Romania, Bitdefender și IXIA, cu sprijinul partenerilor Microsoft, Avangate, hub:raum, Ambasada Canadei în România, Mozilla și Okapi Studio.

Ne vedem la How to Web!

Disqus Debug thread_id: 4203285257