Softbinator

Connect with Facebook
Events

Pe 9 iunie, la Romexpo, are loc cea mai mare conferință IT, DevTalks București
5
Points

by Alexandra Bratu

Pasionații de tehnologie sunt așteptați pe 9 iunie la cea de-a treia ediție a evenimentului DevTalks București. Evenimentul din acest an va avea loc la Romexpo, pavilionul C1 și C2 unde vor fi prezenți peste 1000 de profesioniști IT. DevTalks București este un proiect de referință pentru industria IT, eveniment ce aduce împreună lideri ai comunității IT, inovaţie şi fun, ingrediente cheie pentru a explora tendinţele din zona Web, Mobile, BigData, Cloud Computing, dispozitive inteligente, machine learning, Augumented Reality, Virtual Reality sau Inteligență Artificială.

Ediția din acest an este construită pornind de la 5 zone de interes adresate participanților, cu scopul de a crea un cadru potrivit pentru networking și sharing, prin care profesioniștii IT pot face schimb de informații și pot afla tendințele și ultimele trenduri tehnologice:

  1. Zona expozițională – este cadrul prin care membrii companiilor partenere pot interacționa cu participanții evenimentului, își pot prezenta portofoliile de produse, ultimele proiecte dezvoltate, dar și planurile în zona de dezvoltare. Printre companiile care au confirmat prezența se numără: IBM, ING Bank, eMag, Vodafone România, Accenture, Ubisoft România, Ymens, DB Global Technology, Bol.com, Optaros, AdsWizz, Axway, Stefanini România, Intralinks, Orange, EveryMatrix, Endava, Luxoft România, DRÄXLMAIER Group, Anritsu.
  2. Zona de networking – este spațiul dedicat participanților pentru a interacționa cu profesioniștii care împărtășesc aceleași puncte de interes. În acest cadru toți speakerii și participanții pot împărtăși din experiența lor. De asemenea, interacțiunea în mediul electronic va fi facilitată cu ajutorul aplicației MyCONNECTOR, aplicație ce permite conectarea la nivel one-to-one.
  3. Fun Area le oferă participanțiilor ocazia de a testa ultimele gadgeturi și dispozitive smart. Această zonă este susținută de compania eMAG, partener al evenimentului DevTalks București. Câteva exemple de gadgeturi care pot fi testate în cadrul ediției din acest an sunt:
  1. Demo-uri live. Această zonă acordă oportunitatea companiilor de a oferi demonstrații live la standurile lor din cadrul evenimentului, iar participanților posibilitatea de a interacționa „live” cu produsele și proiectele companiei.
  2. Zona start-upurilor reprezintă noutatea ediției din acest an. Aceasta este dezvoltată cu ajutorul comunității Impact HUB și are ca scop facilitarea interacțiunii dintre antreprenori și participanți, respectiv posibili investitori. Această zonă oferă vizibilitate ideilor de business, proiectelor cu potențial și ideilor inovatoare. În cadrul proiectului din București va fi prezent un hub din Varna, Bulgaria – Beehive, care va aduce pe scenele DevTalks câteva start-upuri din Bulgaria, care vor împărtăși cu reprezentanții comunității din România experiența lor, idei și evoluția în business.

Alături de cele 5 zone de interes, ediția din acest an va cuprinde 4 scene dedicate sesiunilor de conținut, care vor aduce participanților un plus valoare prin calitatea informațiilor prezentate de speakerii locali și internaționali. Cele 4 scene sunt:

Evenimentul DevTalks reprezintă o sursă de idei inovatoare în zona IT, unde participanții pot întâlni experți recunoscuți pe plan local și internațional. Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere și agenda DevTalks București pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau la secțiunea dedicată proiectului pe www.hipo.ro Companiile care vor să participe la eveniment ne pot contacta la adresa [email protected]

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 10 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara), www.Hipo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in cele mai importante centre universitare din tara), DevTalks (proiectul reuneste 1000 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Disqus Debug thread_id: 4842753563