Softbinator

Connect with Facebook
Events

Brian King, Mozilla: “Ce se întamplă dincolo de cod – provocările și succesele care apar atunci când dezvolți open source”, la MOSS 2015
5
Points

by Eek

Pe 4 martie 2015, pasionații de tehnologii open source vor face schimb de experiență și vor relaționa în cadrul unei conferințe tehnice dedicate

Brian King, European Community Manager al Mozilla, este cap de afiș la conferința Make Open Source Software (MOSS) organizată de ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, în colaborare cu Intel Romania Software Development Center. Evenimentul are loc la Biblioteca Centrală din Universitatea Politehnica București, pe 4 martie.

Timp de o zi, dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenți și profesori interesați de tehnologiile open source sunt așteptați să ia parte la prezentări și discuții tehnice aprofundate despre mașini virtuale, Internet of Things, implementări la scară largă prin Puppet Labs, studii de caz concrete despre scalabilitatea în Azure Cloud și demonstrații live. Agenda detaliată este disponibilă pe site-ul evenimentului – http://mossconf.ro/agenda/.

“Suntem bucuroși să organizăm conferința Make Open Source Software, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii. Va fi un prilej bun de a-i aduce laolaltă pe profesioniștii din sfera Open Source din România”, a declarat Mihai Constantin-Pau, Engineering Manager, Intel Open Source Technology Center din cadrul Intel Romania Software Development Center.

La eveniment va susține o prezentare despre debutul open source în România și dezvoltarea GNU Interactive Tools – Andrei Pitiș, Președinte ANIS și unul dintre primii contribuitori open source din România, acum 20 de ani.

Studenții beneficiază de o reducere de 50%, fiind încurajați să interacționeze în comunitate, iar pentru companiile care doresc înscrierea mai multor persoane sunt disponibile pachete de grup cu discount. Biletele se pot achiziționa online, direct de pe site: http://mossconf.ro/register/.

Disqus Debug thread_id: 3532546168