Softbinator

Connect with Facebook
Events

40 de speakeri din SUA, Germania, Olanda, Anglia și România vin la DevTalks București
5
Points

by Eek

Simulatoare de zbor, roboți, drone, ochelari VR și multe alte gadgeturi smart de ultimă oră

DevTalks București este un eveniment de referință pentru piața IT din România. Proiectul este unul de dezvoltare personală și profesională pentru cei care sunt interesați de evoluția tehnologică din domeniile Web, Mobile, IoT, Cloud Computing și Big Data. În cadrul DevTalks vor fi abordate ultimele noutăți, tendințe și provocări din domeniul tehnologiei. Ediția DevTalks din acest an este construită in jurul a 5 zone de interes adresate participanților și 4 scene dedicate sesiunilor de conținut, susținute de 40 de speakeri locali și internaționali.  Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 9 iunie la Romexpo, pavilionul C1 și C2.

Aflat la cea de-a treia ediție în București, evenimentul reprezintă un proiect de referință reunind lideri ai comunității IT și 40 de speakeri din SUA, Germania, Olanda, Anglia și România. Printre vorbitorii care pot fi întâlniţi la eveniment, amintim:

Speakerii internaționali și-au manifestat entuziasmul de a participa la DevTalks București, împărtășind așteptările lor cu privire la desfășurarea conferinței:

„Apreciem modul în care au fost organizate celelalte ediții DevTalks România. Interacțiunea cu profesioniști IT din întreaga lume a reprezentat o experiență valoroasă și ne dorim ca și anul acesta să discutăm despre ultimele tendințe din domeniul IT și să cunoaștem părerea participanților despre ideile pe care le vom prezenta la eveniment.”– Karina Popova, DevOps/System Engineer la Whatever Mobile;

„Observ un talent incredibil și multe proiecte interesante din partea României și sunt nerăbdătoare să aflu despre proiectele și interesele românilor din acest domeniu. Îmi doresc să observ și alte perspective asupra tehnologiei deoarece, de multe ori, suntem atrași atât de tare de noile instrumente cu care lucrăm încât uităm că suntem oameni și ceea ce creăm sunt pentru alte persoane ca noi.” – Jessica Rose, Developer Relations la DreamFactory Software;

„Sunt foarte încântat de scena vibrantă din domeniul tech din București. Sper să creez cât mai multe legături cu developeri locali și să învăț și eu, la rândul meu, cât mai multe.” – Terrence Ryan, Developer Advocate la Google.

Evenimentul DevTalks București oferă o experiență completă, sesiunile conferinței fiind structurate in jurul a 4 scene: Mobile, Web, Infrastructure of Internet și Transition to 2020. Câteva dintre temele care vor fi abordate în cadrul ediției de anul acesta sunt:

 

Alături de cele 4 scene dedicate sesiunilor de conținut, experiența DevTalks București va fi completată de zone special amenajate pentru valorificarea interacțiunii dintre participanți, companiile partenere și speakeri.

Zona expozițională unde participanții pot interacționa cu reprezentanții companiilor partenere și pot afla mai multe detalii despre proiectele acestora.

Zona de networking unde participanții pot interacționa cu alți profesioniști din domeniul IT, interacțiune care va fi facilitată prin intermediul platformei MyCONNECTOR.

O zonă dedicată start-upurilor, care este ideală pentru facilitarea comunicării dintre antreprenori și posibili investitori.

Și nu în ultimul rând, amintim de o zonă dedicată distracției, unde pot fi testate gadgeturi și dispozitive smart de ultimă oră. Fun Area, sponsorizată de eMAG este locul în care participanții sunt asteptați în număr cât mai mare pentru a se distra alături de prieteni.

Aceștia sunt invitați să testeze simulatorul de zbor, care le va oferi o experiență inedită, să încerce roboțeii Sphero BB8 și să desfășoare competiții cu mașinuțele Anki Overdrive. Participanții care doresc să testeze ochelari VR, să construiască figurine cu 3D Doodlere sau să se plimbe cu trotinete electrice sunt invitați să viziteze standurile dedicate gadgeturilor smart. În plus, tot la capitolul gadgeturi, în cadrul evenimentului, Gnex, în parteneriat cu Ninebot, vor organiza un concurs, iar câștigătorii vor primi un smartwatch și o dronă.

Evenimentul DevTalks București este realizat cu sprijinul partenerilor: IBM, ING Bank, eMAG, Vodafone Shared Services România, Ymens, DB Global Technology, Bol.com, Optaros, AdsWizz, Accenture, Ubisoft România, Axway, Stefanini România, IntraLinks, Orange, EveryMatrix, Endava, Anritsu, Luxoft România, DRÄXLMAIER Group, Asseco South Eastern Europe România și Brainspotting.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau la secțiunea dedicată proiectului pe www.hipo.ro

Disqus Debug thread_id: 4887503899